Η συναυλία-αφιέρωμα στην Αρλέτα ακυρώνεται οριστικά

>>Η συναυλία-αφιέρωμα στην Αρλέτα ακυρώνεται οριστικά

Η συναυλία-αφιέρωμα στην Αρλέτα ακυρώνεται οριστικά

Ως Διοργανώτρια Εταιρεία  του μεγάλου αφιερώματος στην Αρλέτα, «Ακόμα κι αν φύγεις…», το οποίο αναβλήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με ειλικρινή λύπη βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το αφιέρωμα ακυρώνεται οριστικά.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης παραγωγής που ήταν η συμμετοχή πλειάδας συντελεστών, μουσικών, ερμηνευτών και καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων, η μεταφορά της συναυλίας στη νέα ημερομηνία, (12 Οκτωβρίου) την οποία ζητήσαμε και ευγενικά μας παραχωρήσατε δυστυχώς δεν είναι πρακτικά εφικτή.

Δεν θα μπορούσαμε για λόγους επαγγελματικού ήθους και σεβασμού προς το κοινό, το ΕΦ, το Υπουργείο και την μνήμη της Αρλέτας να παρουσιάσουμε κάτι λιγότερο από αυτό που υποσχεθήκαμε…

Από σεβασμό προς το κοινό ήδη έχουμε ανακοινώσει τις διαδικασίες εξαργύρωσης των εισιτηρίων για μια παραγωγή την οποία ακυρώσαμε θεωρώντας ότι είναι πρέπον, ηθικό και δίκαιο.

Και πάλι ευχαριστούμε, ελπίζοντας ότι στο νέο έτος θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το project αυτό που τόσο αγαπήσαμε και τόσο δουλέψαμε για αυτό.

Εκ της παραγωγής

2018-10-05T12:59:14+00:00 05.10.2018|