ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2019-05-08T12:53:20+00:00

ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Διεθνές Θερινό Σχολείο Αρχαίου Δράματος

Θεματική 2019: Επανεφευρίσκοντας το αρχαίο δράμα στη σύγχρονη σκηνή

2-16 Ιουλίου 2019

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Λύκειο Επιδαύρου.

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση. Είναι το Λύκειο Επιδαύρου το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα; (προϋποθέσεις συμμετοχής και διαδικασία επιλογής)

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις ατομικές και ομαδικές αιτήσεις συμμετοχής παραμένει ανοιχτή για όλη τη διάρκεια του έτους. Το Φεβρουάριο κάθε έτους γίνονται σχετικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ και ενημερώσεις σε εκπαιδευτικούς και καλλιτεχνικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου και τις δυνατότητες συμμετοχής.
Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων συμμετοχής ανακοινώνεται στον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Λυκείου Επιδαύρου καθώς και στα ΜΜΕ.

Το Λύκειο Επιδαύρου απευθύνεται σε σπουδαστές δραματικών σχολών, επαγγελματικών σχολών χορού, Ακαδημιών Θεάτρου, φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων με πρακτική κατεύθυνση στην υποκριτική, το χορό και τις παραστατικές τέχνες (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο) και σε νέους ηθοποιούς και χορευτές από όλο τον κόσμο.

Οι αιτούντες καλούνται να πληρούν εκείνα τα κριτήρια που τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν εργαστήρια, τις δεξιότητες των οποίων έχουν προσδιορίσει οι καθηγητές των εργαστηρίων.

Στη διαδικασία επιλογής αξιολογούνται θετικά:

α. Η κατανόηση και επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα (επίπεδο γλωσσομάθειας Β2 και άνω

ή άλλου είδους πιστοποίηση αντίστοιχου επιπέδου).

β. Η προηγούμενη συμμετοχή σε δραστηριότητες σωματικού θεάτρου, χορού και άθλησης.

γ. Η μουσική παιδεία και η γνώση μουσικών οργάνων.

δ. Επαγγελματική εμπειρία σε ομάδες θεάτρου, χορού, μουσικά σχήματα κτλ.

ε. Επιδόσεις και διακρίσεις κατά την φοίτηση.

στ. Εγκύκλιες σπουδές σχετικές με το αρχαίο δράμα και τα κείμενά του (φιλολογία, θεατρικές σπουδές, σπουδές ανθρωπιστικές και κοινωνικές).

Σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία της επιλογής είναι η κατά την κρίση της επιτροπής σύνθεση των ομάδων, η οποία μεριμνά για την ισορροπία του αριθμού ανδρών και γυναικών, όπου αυτό είναι εφικτό, για την παρόμοια φυσική κατάσταση, το επίπεδο σπουδών, τις προσωπικές επιθυμίες/επιλογές εργαστηρίων, τα εξειδικευμένα κριτήρια επιλογής που έχουν ζητήσει οι επισκέπτες καθηγητές των εργαστηρίων.

Η επιλογή των σπουδαστών του Λυκείου Επιδαύρου γίνεται σε δύο φάσεις:

Α. Πρώτη επιλογή συμμετεχόντων μέσω της αξιολόγησης των προϋποθέσεων συμμετοχής των αιτούντων

Β. Τελική επιλογή συμμετεχόντων με την υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών που προσδιορίζονται κάθε φορά από την Επιτροπή Σπουδών. Ενδεικτικά:

  • Βεβαίωση φοίτησης
  • Συστατική επιστολή από καθηγητή της σχολής/τμήματος φοίτησης
  • Αναλυτική βαθμολογία ή βεβαίωση βαθμολογίας στα αντικείμενα θεατρικής

πρακτικής, παραστατικών τεχνών, αρχαίου δράματος

  • Αποδεικτικό γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας
  • Πλήρες βιογραφικό / portfoliο

Η απόφαση της Επιτροπής Σπουδών είναι δεσμευτική ως προς την ισχύ της έναντι πάντων και δεν ανακαλείται, παρά μόνο για σπουδαίο λόγο.

Η διαδικασία επιλογής των σπουδαστών διενεργείται με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται ανωτέρω, είναι απαρέγκλιτη και δεν επιδέχεται προσβολή με ένσταση ή άλλου συναφούς είδους εξωδικαστικό βοήθημα.

Μετά την αίτηση συμμετοχής

Οι αιτούντες ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της αίτησής τους, με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής. Για οποιαδήποτε άλλη σχετική τους απορία θα πρέπει να απευθύνονται στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: lyceumepidaurus@greekfestival.gr

Με έχουν δεχθεί στο Λύκειο Επιδαύρου. Τι ακολουθεί;

Κόστος συμμετοχής

To κόστος συμμετοχής είναι διαβαθμισμένo ανάλογα με το κατά κεφαλήν εισόδημα των χωρών προέλευσης[1], σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική συνεδρίων και εκπαιδευτικών δράσεων.

Οι χώρες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ως εξής:

  • Κλίμακα Α: 1000 ευρώ (χώρες με κατά κεφαλήν ΑΕΠ > 25.000 δολαρίων)
  • Κλίμακα Β: 800 ευρώ (χώρες με κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ 10.001 και 25.000 δολαρίων)
  • Κλίμακα Γ: 600 ευρώ (χώρες με κατά κεφαλήν ΑΕΠ<10.000 δολαρίων)

ΚΛΙΜΑΚΑ Α: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδάς, Κατάρ, Κουβέιτ, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νορβηγία, Ολλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Φινλανδία, Χονγκ – Κονγκ, κ.ά.

ΚΛΙΜΑΚΑ Β: Αργεντινή, Βενεζουέλα, Εσθονία, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λετονία, Μπαχρέιν, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Πολωνία, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, Χιλή, κ.ά.

ΚΛΙΜΑΚΑ Γ: Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αλβανία, Αλγερία, Αρμενία, Βιετνάμ, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γεωργία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράν, Ιράκ, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Λευκορωσία, Λίβανος, Λιβύη, Λιθουανία, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μεξικό, Μολδαβία, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Περού, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Συρία, Ταϊλάνδη, Τανζανία, Τουρκία, Τυνησία, Φιλιππίνες, κ.ά.

Για τους σπουδαστές με μόνιμη χώρα διαμονής την Ελλάδα και την Κύπρο το κόστος συμμετοχής στα 450 ευρώ.

Αν δεν βλέπετε τη χώρα σας στην παραπάνω λίστα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: lyceumepidaurus@greekfestival.gr

[1] (Η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε δολάριο ΗΠΑ των χωρών σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα της στατιστικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών).

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει: Δίδακτρα σπουδών, διαμονή, σίτιση (πρωινό και ένα ακόμη γεύμα), επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, εισιτήρια για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο την περίοδο διεξαγωγής του Λυκείου Επιδαύρου, προγραμματισμένες μετακινήσεις εντός Αργολίδας κ.ά.

Μετά την ηλεκτρονική σας ενημέρωση ότι γίνατε δεκτοί στο Λύκειο Επιδαύρου θα λάβετε και το συμβόλαιο σπουδαστή το οποίο περιγράφει όλους τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα, τον τρόπο πληρωμής καθώς και την καταληκτική ημερομηνία αποπληρωμής των διδάκτρων.

Η πληρωμή των διδάκτρων συμμετοχής στο πρόγραμμα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μπορεί να γίνει σε δόσεις όπως ορίζεται από το συμβόλαιο του σπουδαστή.

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα για να παρακολουθήσω το πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

Για να ελέγξετε αν χρειάζεστε βίζα για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα και να συμμετέχετε στο Λύκειο Επιδαύρου συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις προξενικές αρχές της Ελλάδας στην χώρα έκδοσης του διαβατηρίου σας το συντομότερο δυνατό για όλες τις σχετικές πληροφορίες επί της διαδικασίας (εκτιμώμενος χρόνος έκδοσης βίζας, απαραίτητα έγγραφα, κόστος, κτλ.)

Η ομάδα του Λυκείου Επιδαύρου μπορεί να σας παράσχει βοηθητικά επιστολή επιβεβαίωσης πως έχετε γίνει δεκτοί στο πρόγραμμα, εφόσον αυτή χρειάζεται για την έκδοση βίζας.

Το πρόγραμμα των σπουδαστών στο Λύκειο Επιδαύρου

Το Λύκειο Επιδαύρου είναι ένα εντατικό πρόγραμμα 15 ημερών. Το καθημερινό πρόγραμμα των σπουδαστών περιλαμβάνει: α) ένα πρωινό δίωρο εργαστήριο κίνησης, β) ένα πεντάωρο πρακτικό εργαστήριο υποκριτικής ή κίνησης, καθώς και απογευματινές διαλέξεις ή θεωρητικά ή πρακτικά εργαστήρια, παρακολούθηση παραστάσεων στα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου ή άλλες εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τα μαθήματα και οι εκδηλώσεις του Λυκείου Επιδαύρου πραγματοποιούνται σε επιλεγμένους ανοιχτούς χώρους (π.χ. περίβολος βυζαντινών εκκλησιών του Δήμου Επιδαύρου) και το φυσικό περιβάλλον της Επιδαύρου καθώς και σε χώρους όπως το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λυγουριού, πολιτιστικά κέντρα της περιοχής, κ.ά.

Σύντομα σεμινάρια, παρουσιάσεις και άλλες δράσεις πραγματοποιούνται και σε αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου) σε συμφωνία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η οποία τους παραχωρεί για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς του Λυκείου Επιδαύρου.

Η γλώσσα διεξαγωγής του προγράμματος είναι τα αγγλικά. Για ορισμένα μαθήματα/εργαστήρια, εφόσον χρειαστεί, θα υπάρχει διερμηνεία από τη γλώσσα του καθηγητή στα αγγλικά. Μαθήματα λόγου και φωνητικής που διερευνούν τον ελληνικό πολιτισμό και λόγο, το ρυθμό, την έννοια της συνέχειας (αρχαία, βυζαντινά, παραδοσιακά τραγούδια), μπορεί να γίνονται στα ελληνικά με διερμηνεία ως προς τις οδηγίες και τους προσδοκώμενους στόχους από τη διεθνή ομάδα.

Διαμονή

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου διαμένουν σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια της περιοχής του Λυγουριού Αργολίδας, σε συμβαλλόμενα με την οργάνωση ξενοδοχεία. Το κόστος διαμονής περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής και αφορά τη διαμονή (διανυκτέρευση) από την πρώτη μέρα του προγράμματος μέχρι το πρωινό της τελευταίας.

Σίτιση

Στο κόστος συμμετοχής του Λυκείου Επιδαύρου περιλαμβάνεται το πρωινό, όπως προσφέρεται από τα ξενοδοχεία διαμονής, καθώς και ένα γεύμα (μεσημεριανό ή βραδινό) όπως καθορίζεται από το ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών. Τα γεύματα πραγματοποιούνται σε συμβαλλόμενα εστιατόρια της περιοχής του Λυγουριού. Οι σπουδαστές του προγράμματος ενημερώνονται για τα προσφερόμενα γεύματα πριν την έναρξη του Λυκείου και για όποιες αλλαγές σε αυτά, από τους ομαδάρχες τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής γεύματος για χορτοφάγους.

Ετοιμάζοντας το ταξίδι στην Ελλάδα

Το Λυγουριό (Επίδαυρος) απέχει περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από την Αθήνα. Οι σπουδαστές του προγράμματος μπορούν να ταξιδέψουν στο Λυγουριό με την ΚΤΕΛ Αργολίδας ενώ ανάλογα με το ενδιαφέρον των σπουδαστών του Λυκείου Επιδαύρου που θέλουν να ταξιδέψουν από την Αθήνα στο Λυγουριό (Επίδαυρος) για την παρακολούθηση του προγράμματος, παρέχεται η διευκόλυνση μετακίνησης με λεωφορείο από την Αθήνα με κόστος αντίστοιχο της μετακίνησης με ΚΤΕΛ. Παρόμοια διευκόλυνση παρέχεται και την τελευταία μέρα του προγράμματος για την μετακίνηση ενδιαφερόμενων σπουδαστών από το Λυγουριό (Επίδαυρος) προς την Αθήνα.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου μπορούν να ενημερωθούν μέσω mail από την ομάδα του Λυκείου Επιδαύρου για τις λεπτομέρειες της διαμονής τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ανάλογα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της πρώτης μέρας του θερινού σχολείου θα κάνουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα και την τακτοποίησή τους στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου μπορούν να υπολογίσουν το μέσο κόστος καθημερινών εξόδων στο Λυγουριό (Επίδαυρο) στα 20-25 ευρώ ανά μέρα. Φυσικά ανάλογα με την περίπτωση και τον τρόπο ζωής είναι πιθανό να ξοδέψουν λιγότερα ή και περισσότερα χρήματα.

Το καθημερινό πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου Επιδαύρου είναι ένα εντατικό πρόγραμμα 15 ημερών που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με μέση καθημερινή διάρκεια 7 με 10 ώρες. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μια μέρα ελεύθερη δραστηριοτήτων, κατά την οποία οι σπουδαστές μπορούν να προγραμματίσουν δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας όπως εκείνοι το επιθυμούν.

Τα μαθήματα στο Λύκειο Επιδαύρου μπορούν να ξεκινούν από τις 07:00 π.μ. με το δίωρο καθημερινό εργαστήριο κίνησης και να συνεχίζονται με το καθημερινό κύριο πρακτικό εργαστήριο διάρκειας 5 ωρών και ανάλογα με το καθορισμένο πρόγραμμα να ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα για όλους τους σπουδαστές λίγο μετά τις 15:00 ή ολιγόωρη μεσημεριανή ξεκούραση. Μετά τις 17:00 το πρόγραμμα συνήθως περιλαμβάνει είτε κάποια διάλεξη ή masterclass διάρκειας μέχρι 2 ώρες ή κάποιο πρακτικό εργαστήριο μέσης διάρκειας 3 ωρών. Ακολουθεί αργότερα είτε βραδινό γεύμα ανάλογα με το πρόγραμμα είτε η παρακολούθηση πρόβας ή παράστασης στα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου ή κάποια άλλη εκπαιδευτική ή πολιτιστική δραστηριότητα. Το καθημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται συνήθως μετά τις 23:00.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών τους κατά την εγγραφή τους την πρώτη μέρα του θερινού σχολείου στο Λυγουριό (Επίδαυρος). Το ημερήσιο πρόγραμμα όμως μπορεί να προσαρμοστεί κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου ανάλογα με π.χ. τις καιρικές συνθήκες ή άλλους λόγους και οι σπουδαστές ενημερώνονται σχετικά είτε από τον πίνακα ανακοινώσεων, είτε από τους ομαδάρχες τους ή τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Τα κύρια πρακτικά εργαστήρια παρακολουθούν ομάδες 15 με 20 ατόμων. Τις διαλέξεις, τα θεωρητικά εργαστήρια, τα masterclasses και το μεγάλο εργαστήριο κίνησης παρακολουθούν το σύνολο των σπουδαστών του Λυκείου Επιδαύρου (μέχρι 120 άτομα).

Σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων η ομάδα του Λυκείου Επιδαύρου δεν επιτρέπεται να κοινοποιήσει προσωπικά ή στοιχεία επικοινωνίας των σπουδαστών του προγράμματος σε άλλους σπουδαστές.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα του Λυκείου Επιδαύρου μέσω email για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους καθηγητές του προγράμματος ή άλλο ακαδημαϊκό θέμα.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου θα λάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πληροφορίες για οποιοδήποτε υλικό ανάγνωσης που θα χρειαστούν να διαβάσουν πριν την παρακολούθηση του προγράμματος.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου θα λάβουν ενημερωτικό mail πριν την έναρξή του προγράμματος για τα υλικά (π.χ. είδος ρουχισμού, κτλ.) που ενδεχομένως να χρειαστούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο θερινό σχολείο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών στο Λύκειο Επιδαύρου

Τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία της περιοχής και τα εστιατόρια στα οποία λαμβάνουν χώρα τα γεύματα έχουν δίκτυο wi-fi το οποίο οι σπουδαστές του Λυκείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν οργανωμένο κυλικείο και εγκαταστάσεις υγιεινής στους χώρους του Γυμνασίου και του Λυκείου Επιδαύρου όπου πραγματοποιούνται κάποιες δράσεις του προγράμματος. Οργανωμένοι χώροι υγιεινής υπάρχουν επίσης στα θέατρα της Επιδαύρου και κοντά στο Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου.

Οι σπουδαστές του Λυκείου Επιδαύρου δεν μπορούν να αλλάξουν κύριο πρακτικό εργαστήριο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Ο καταμερισμός των σπουδαστών στα εργαστήρια γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες σύνθεσης των ομάδων, (π.χ. ισορροπία του αριθμού ανδρών και γυναικών, όπου αυτό είναι εφικτό, παρόμοια φυσική κατάσταση και επίπεδο σπουδών συμμετεχόντων, εξειδικευμένα κριτήρια επιλογής που έχουν ζητήσει οι επισκέπτες καθηγητές των εργαστηρίων, κ.ά.)

Παρακολούθηση του προγράμματος, πιστοποιητικό βεβαίωσης και μονάδες ECTS

Όλες οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο ωρολόγιο καθημερινό πρόγραμμα σπουδών που λαμβάνουν οι συμμετέχοντας την πρώτη μέρα του θερινού σχολείου είναι υποχρεωτικής παρακολούθησης (εκτός και αν υπάρχει άλλη διευκρίνιση στο πρόγραμμα). Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί κάποιος σπουδαστής να απουσιάσει οφείλει να ενημερώσει σχετικά τόσο τον υπεύθυνο του κύριου πρακτικού εργαστηρίου του όπως και τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Όλοι οι σπουδαστές που έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των δράσεων και ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θερινού σχολείου, λαμβάνουν την τελευταία μέρα του προγράμματος έντυπη βεβαίωση συμμετοχής στο Λύκειο Επιδαύρου.

Το πρόγραμμα πιστοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με Διδακτικές Μονάδες ECTS. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των πιστωτικών μονάδων μέσω εναρμόνισης με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Διδακτικών Μονάδων και αντιστοίχισης των ωρών διδασκαλίας των εργαστηρίων του με 5 μονάδες ECTS, ύστερα από σύναψη Εκπαιδευτικών Συμφωνιών των Ιδρυμάτων Αποστολής των σπουδαστών του θερινού σχολείου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι φοιτητές θα πρέπει να βεβαιώνουν εκ των προτέρων ότι το ίδρυμά τους αναγνωρίζει τις πιστωτικές μονάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Λυκείου Επιδαύρου και την Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του προγράμματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Λύκειο Επιδαύρου πριν την έναρξη του προγράμματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε

Λύκειο Επιδαύρου

Ηπίτου 8

105 57 Αθήνα

+30 210 9282900

lyceumepidaurus@greekfestival.gr

Epidaurus Lyceum Facebook Page

ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, artisticdirector@greekfestival.gr

Υπεύθυνη Λυκείου Επιδαύρου

Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, gkakoudaki@greekfestival.gr

Οργάνωση Παραγωγής

Τζίνα Ζορμπά, tzorba@greekfestival.gr

Διαχείριση και οργάνωση σπουδαστικών ζητημάτων

Χρήστος Καρανάτσης, ckaranatsis@greekfestival.gr

Βοηθοί Παραγωγής

Λίνα Αξιωτάκη, laxiotaki@greekfestival.gr

Νικολής Αβραμάκης, oreivatis1984@yahoo.gr

Υπεύθυνη οπτικοακουστικών μέσων

Ίρις Κατσούλα, iriskats@yahoo.gr

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Χριστίνα Ζώνιου, Μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)

zoniou@uop.gr

Μαρία Μικεδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια, mikedaki@uop.gr

Άννα Τσίχλη, Μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), tsichli@uop.gr