Ματαιώνονται η παράσταση της ΕΛΣ στη Μικρή Επίδαυρο και της ΚΟΘ στο Ηρώδειο

>>Ματαιώνονται η παράσταση της ΕΛΣ στη Μικρή Επίδαυρο και της ΚΟΘ στο Ηρώδειο

Ματαιώνονται η παράσταση της ΕΛΣ στη Μικρή Επίδαυρο και της ΚΟΘ στο Ηρώδειο

Ματαίωση παράστασης της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣΤ στη Μικρή Επίδαυρο 

Ανακοινώνεται ότι λόγω της προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών η παράσταση Μουσικό θέατρο της πρωτοπορίας και αρχαίοι μύθοι της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουνίου 2019 στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, ματαιώνεται.

Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα ενημερωθούν από τα ταμεία της ΕΛΣ για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

 

Ματαίωση συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης 

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ανακοινώνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία της Κ.Ο.Θ. στο Ηρώδειο με τον Murray Perahia, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, παρά την ειλικρινή διάθεση και τη μεγάλη επιθυμία και των τριών πλευρών (Φεστιβάλ, ορχήστρας, σολίστ) να καταστεί δυνατή αυτή η ενδιαφέρουσα σύμπραξη. Η επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια έχει ήδη ολοκληρωθεί.

 

Μεταφορά ημερομηνίας παράστασης για την Αλτσίνα της Καμεράτα

Λόγω της προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών η δεύτερη παράσταση της Αλτσίνα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μεταφέρεται για τις 12 Ιουλίου.

Η Αλτσίνα θα παρουσιαστεί στις 6 και 12 Ιουλίου.

2019-05-31T17:26:40+00:00 31.05.2019|