Ανανεωμένα, με καινούργια είδη και πολύ καλοκαιρινή διάθεση, τα πωλητήρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου λειτουργούν και φέτος σε όλους μας τους χώρους!

Μια βόλτα από τα πωλητήρια πριν ή μετά την παράσταση επισφραγίζει τη φεστιβαλική εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στα πωλητήριά μας θα βρείτε φέτος:

  • Υφασμάτινες τσάντες με την εικαστική ταυτότητα του 2020 σε διαφορετικές αποχρώσεις, ραμμένες με ύφασμα που θα αντέξει για πολλά καλοκαίρια.
  • Υπέροχες συλλεκτικές καρφίτσες από βιοδιασπώμενο πλαστικό που έχουν σχεδιαστεί για τα 65 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ από την αρχιτέκτονα Ζωή Αγγελακοπούλου. Η καρφίτσα-έκπληξη θα σας μεταφέρει νοερά και στους τρεις χώρους του Φεστιβάλ: το Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και την Πειραιώς 260.
  • Αφίσες με την εικαστική ταυτότητα σε 4 διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, μπλε, πράσινο, μωβ).
  • Χαρτικά είδη όπως μολύβια, στυλό, σελιδοδείκτες, ιδανικά για να πλαισιώσουν τις καλοκαιρινές αναγνώσεις.
  • Για τους πιο εκλεκτικούς, ένας μπρούτζινος σελιδοδείκτης, ανθεκτικός στο χρόνο, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
  • Τέλος, τις ιδιαιτέρως προσεγμένες εκδόσεις μας που περιλαμβάνουν το φετινό πρόγραμμα του Ηρωδείου και της Μικρής Επιδαύρου σε τιμή πραγματικά χαμηλή (3 και 2 ευρώ αντίστοιχα). Σε αυτά θα διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για τις παραστάσεις της κάθε βραδιάς.

Πού βρίσκονται τα πωλητήρια:

Κεντρικά Εκδοτήρια – Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00 & Σάββατο 11:00-16:00.

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, τα πωλητήρια λειτουργούν από τις 6 το απόγευμα τις μέρες των παραστάσεων και μέχρι την αποχώρηση του κοινού στη λήξη.