> > Ολυμπιακό γυμναστήριο του Φαλήρου

Πρόσβαση

Το κλειστό Ολυμπιακό γυμναστήριο του Φαλήρου είναι μέρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Φαλήρου. Βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο αναπλάσεων που έγιναν στην παραλία, στην περιοχή Δέλτα Φαλήρου, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Το συγκεκριμένο κτήριο προβάλλει ακριβώς στο σημείο που η προέκταση της Λεωφόρου Συγγρού συναντά το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας. Η είσοδος στο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Φαλήρου γίνεται είτε από την πλατειά πεζογέφυρα (Εσπλανάντ, διαδρομή περίπου 900 μέτρων) που συνδέει το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου με την περιοχή του πρώην Ιπποδρόμου, είτε από μέσα από το ίδιο το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου (εφ' όσον βρίσκεστε ήδη σε αυτό). Αν θέλετε να δείτε χάρτη της περιοχής, κάντε κλικ εδώ.


Με λεωφορείο

Στάση «Δέλτα» (Αρ. Γραμμής 101, 130, 21,7 450, 860, 910, Α1, Β1)


Με τραμ

Στάση «Δέλτα Φαλήρου» ή «Αγία Σκέπη» (Διαδρομές 1 και 3)


Με αυτοκίνητο

Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Αθήνα ακολουθείτε την παρακάτω διαδρομή: κινείσθε προς Γλυφάδα εξερχόμενοι από την δεξιά λωρίδα της Συγγρού, ακολουθείτε τις πινακίδες Γλυφάδα-Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και στρίβετε δεξιά στην α΄ έξοδο με προορισμό να κάνετε αναστροφή 180ο για να μπείτε στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά. Μόλις μπείτε στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στρίβετε στο αριστερά πρώτο φανάρι, περνάτε επάνω από τις γραμμές του τραμ στο ύψος του ναού της Αγίας Σκέπης (όπου και στάση του τραμ) και εισέρχεστε στον παραλιακό χώρο πρασίνου όπου βρίσκεται και το Ολυμπιακό Κέντρο. Αφού περάσετε το φυλάκιο εισόδου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, εισέρχεστε στον χώρο στάθμευσης επισκεπτών και από εκεί με τα πόδια στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.

Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Πειραιά ακολουθείτε ανάλογη διαδρομή κάνοντας την αναστροφή των 180ο κλπ.

Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Γλυφάδα μέσω Λεωφόρου Ποσειδώνος εισέρχεστε στο Ολυμπιακό Κέντρο από την είσοδο στο ναό της Αγίας Σκέπης κλπ.


Στάθμευση

Εντός του χώρου υπάρχει έκταση για στάθμευση ικανού αριθμού ιδιωτικών αυτοκινήτων και πούλμαν.

στην περιοχή Δέλτα Φαλήρου

Επικοινωνία
T: 210 8840600

Κυλικεία
Λειτουργεί ένα καφέ & κυλικεία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ